Het is weer tijd voor een lekker wrap-receptje. Deze keer zijn de ingrediënten lekker simpel, maar gecombineerd uitzinnig lekker! Geniet ervan.
Het recept is ongelooflijk simpel, maar het belangrijkste om te onthouden is dat de kracht in de gekruide kip zit. Dus, doe een klein scheutje olijfolie in een bakje. Voeg hier peper, zout, knoflookpoeder en Italiaanse kruiden aan toe en roer het even door. Doe hier de kiphaasjes in en zorg ervoor dat deze volledig bedekt worden door het kruidenmengseltje.
Zet een pan op het vuur. Je hoeft geen olie toe te voegen want dat zit al lekker om de kiphaasjes heen. Bak de kiphaasjes lekker bruin en gaar.
Pak ondertussen een volkoren wrap en smeer hier de roomkaas op. Beleg vervolgens de wrap met botersla en plakjes komkommer en tomaat.
Als de kiphaasjes klaar zijn leg je deze op de wrap en rollen maar! Geniet ervan, het lekkerste eet je ze warm/lauw!
Ingrediënten
Aanwijzingen
Het recept is ongelooflijk simpel, maar het belangrijkste om te onthouden is dat de kracht in de gekruide kip zit. Dus, doe een klein scheutje olijfolie in een bakje. Voeg hier peper, zout, knoflookpoeder en Italiaanse kruiden aan toe en roer het even door. Doe hier de kiphaasjes in en zorg ervoor dat deze volledig bedekt worden door het kruidenmengseltje.
Zet een pan op het vuur. Je hoeft geen olie toe te voegen want dat zit al lekker om de kiphaasjes heen. Bak de kiphaasjes lekker bruin en gaar.
Pak ondertussen een volkoren wrap en smeer hier de roomkaas op. Beleg vervolgens de wrap met botersla en plakjes komkommer en tomaat.
Als de kiphaasjes klaar zijn leg je deze op de wrap en rollen maar! Geniet ervan, het lekkerste eet je ze warm/lauw!