Over Barry

Barry MeijerIk ben Barry. Dat klopt, die vent met dat blousje. Ik ben het type mens met veel wensen, doelen en ideeën en om ervoor te zorgen dat ik mijzelf een beetje bij kan houden, ben ik gaan bloggen. Bloggen is trouwens niet geheel nieuw voor mij, ik heb columns geschreven op babyblog.nl toen mijn vrouw en ik in verwachting waren van onze tweeling. Daarnaast schrijf ik regelmatig over programmeren en IT op LinkedIN. Maar bloggen over mijzelf, wat mij bezighoud en wat ik doe om te worden wie ik ben heb ik eigenlijk nooit gedaan. Tevens helpt het mij om dingen ook echt te doen en af te maken, aangezien ik het met jullie deel en daar eigenlijk ook een soort van verwachting mee creëer.

Maar wie is Barry dan?

Nou ja, dat ben ik dus. Een 32-jarige papa van 3 kinderen (Jayden, Quinn en Sophie) en als het goed is een goeie man van een vrouw (Danielle), waarbij ik ook een IT-functie uitoefen bij het leukste bedrijf van Nederland. Naast dat ik 32-jaar ben, op het moment van schrijven, ben ik ook te zwaar voor mijn lengte… Ja, nee, ik ben lang niet meer zo zwaar als ik ooit was maar ik ben er nog niet.

Verder heb ik natuurlijk veel hobbies, projecten en dingen die ik doe en wil doen en dat is nou precies, waar ik het op mijn blog over wil hebben. Ik hoop dat je het leuk vind om mee te lezen en dat ook zult blijven doen!

Pin It