Oud brood toast met gepofte knoflook en tomaatMet het oog op minder voedselverspilling wil ik jullie dit makkelijke maar vooral heerlijke recept -voor zover je het een recept kunt noemen- niet onthouden. Je hebt maar weinig nodig om iets heel lekkers te maken, namelijk wat oud brood, een paar teentjes knoflook, een tomaatje en (hoeft niet) geraspte kaas.
Wrap met ei, rucola en paprikaWeer een lekker en simpel wrap recept om op gang te komen na mijn wat langere afwezigheid. Verschillende texturen en veel smaak, daar hou ik van, dus bij deze een wrap met ei, rucola en paprika.
Yoghurt kerrie dressingEven weer een simpele maar super lekkere yoghurt dressing voor in de collectie. Deze dressing is met kerrie en knoflook, maar dankzij de yoghurt erg fris en lekker.
Nacho salade met gehakt en frisse yoghurt sausIk kan onwijs genieten van comfortfood, helemaal als je het in de vorm van een salade kan eten. Frisse salade, smaakvolle saus met een hartige bite dankzij het gehaktmengsel. De crunch van nachochips helpt enorm mee om het genot van dit recept te verhogen. Geen pakjes, geen zakjes, gewoon 100% lekker!
Noedels met witte asperges en omeletreepjesAlles met noedels vind ik al gauw lekker! Zo, dat is eruit. Bijna alles wat je met noedels maakt resulteert in een heerlijk bakje comfort food, zo ook deze noedels met witte asperges en omeletreepjes. Heerlijk! Geniet ervan!
Salade met warmgerookte zalm en knoflook dille dressingIkzelf ben niet de allergrootste viseter en dus probeer ik altijd andere manieren te ontdekken en vinden om vaker vis te eten. Nou wist ik al dat ik warmgerookte zalm prima te eten vind, dus de keuze om er een salade van te maken was snel gemaakt. Bij deze salade hoort een knoflook dille dressing, en het recept daarvoor vind je hier.
Yoghurt dille en knoflook dressingVoor elke salade een andere dressing en wanneer ik dan een lekkere dressing ontdek, wil ik die delen met jullie. Deze keer had ik een dressing nodig voor een salade met daarin warmgerookte zalm. Dille is altijd lekker bij vis, net als knoflook. Vervolgens als basis iets fris en bam! De frisse yoghurt, dille en knoflook dressing is geboren.
Frittata met broccoli, mozzarella en pestoEigenlijk zouden we broccoli eten met kip uit de oven met pesto en tomaat, maar ik kwam erachter dat de kip al ver over de datum was dus ik moest improviseren. Dankzij het improviseren is er een lekker recept geboren met lekker veel groenten, namelijk deze frittata met broccoli, mozzarella en pesto.
Frisse yoghurt sweet chili dressingIk experimenteer graag met verschillende soorten dressings. Aangezien ik graag varieer met wat ik in een salade doe, wil ik minstens zo vaak variëren met een dressing. Hierbij dus het recept voor een heerlijke frisse sweet chili dressing. Geniet ervan.
1 2 3
Pin It