Nou ja, een soort van. De titel impliceert een beetje dat ik nu, op het moment van schrijven, iets heel actiefs ga doen en dat valt best mee. Het is wel het startsignaal voor mijn blog ‘Barry doet dik’ en dat staat dan weer een soort van gelijk aan een nieuw begin, maar ook aan het doorgaan met waar ik ooit aan begonnen ben.

Waarom ‘Barry doet dik’?

Ik vond het eigenlijk gewoon grappig. ‘Dik doen’ is een synoniem voor bluffen, groot doen, opscheppen en meer van dat soort woorden. Een blog met bijbehorende social media kanalen gaan mij natuurlijk goed dienen bij het opscheppen en bluffen. Daarnaast is het grappig omdat ik ooit nog veel dikker was dan ik nu ben en ondanks het vele afvallen, wil ik nog verder. Dus het is -en blijft- een grappig zinnetje om dan “Barry doet dik” te zeggen terwijl ik eigenlijk steeds dunner doe hahaha.

Ik hoop door te bloggen over mijn reis naar persoonlijke verlichting (zowel fysiek als geestelijk), ik een soort stok achter de deur creëer om elke keer weer terug te keren op het juiste pad, wanneer ik afdwaal.

Auteur

Schrijf een reactie

Pin It