Van een periode waar ik ontzettend veel tijd stak in mijn site, social media en meer, naar een periode waar ik er gewoonweg niet aan toegekomen ben. Daarom wil ik graag sorry zeggen voor mijn afwezigheid, maar dat gelijk weer een soort van intrekken aangezien ik afwezig was i.v.m. alleen maar leuke dingen.

Verhuizen

Wij hebben eind juli de sleutel gekregen van ons nieuwe huis en dat loopt behoorlijk gelijk met het moment dat ik even een stap terug heb gedaan van mijn blog en recepten.

Nou is het niet zo dat hier megaveel dingen gedaan moesten worden, maar desalniettemin klussen. Verven, schoonmaken, verhuizen, klussen en dan vooral klussen die je zelf veroorzaakt omdat je het leuk vindt om te doen. Wat het ook allemaal niet makkelijker maakt is dat je dan 3 kinderen hebt die van woonplaats gaan wisselen, waarbij eentje naar een nieuwe school gaat terwijl de overgang van groep 2 naar groep 3 al lastig genoeg is hahaha. Maar, het is allemaal gelukt en we wonen hier gelukkig en hebben het super naar ons zin.

Fisherman’s Friend Strongmanrun

Ook hadden we voor het werk nog een mud run (obstacle run) op de planning staan, vlak na het verhuizen, altijd lekker. Het ging om 12km met veel obstakels. Ik merkte al gauw dat het niet zo lekker ging als voorgaande jaren, wat mede te danken was aan de verhuizen. Ik was de week ervoor flink door mijn rug gegaan en de korte nachten met veel klussen en weinig voorbereiding op de run zelf maakte het er niet beter op. Voor het derde jaar op rij toch weer de run uitgelopen met de belofte aan mijzelf dat ik het volgend jaar weer ga doen maar dan sneller en fitter. Een run op de planning blijft een geweldige stok achter de deur om ergens op het juiste pad te blijven.

Al met al is er genoeg gebeurt in een zeer korte intensieve tijd. Het leven bevat weer wat meer ritme en ik krijg weer wat rust, dus het is weer tijd om mij te richten op het gezonder leven en lekkere recepten bedenken.

Auteur

Reacties zijn gesloten.

Pin It